Χιλιάδες κόσμος στο Σύνταγμα ενάντια στη φασιστική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που περνάει πλέον νομοσχέδια μόνη της με ψήφους των δικών της βουλευτών.

Τα υπόλοιπα κόμματα της έχουν γυρίσει την πλάτη όπως και ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Μία συμμορία που κάθεται με το ζόρι στην εξουσία για να εκτελέσει κατά γράμμα αυτά που επιβάλει η Αμερική, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και όλοι οι άλλοι διεστραμμένοι που θέλουν να διαλύσουν τις κοινωνίες.

Ένα από τα σχέδιά τους είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού για να αρπάζουν οι νταβατζήδες τα χρήματα από τον Ελληνικό λαό.

Χιλιάδες κόσμου βγήκε στο Σύνταγμα και διαδήλωσε κατά του τελειωμένου Μητσοτάκη.

«Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του, ζητώντας την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «για την παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού».

«Οι συνέπειες για τον λαό θα είναι μεγάλες, αφού από τη μια θα χρυσοπληρώσει την αύξηση της τιμής του νερού και από την άλλη η ποιότητα του νερού και οι επιπτώσεις του στη δημόσια υγεία θα βρίσκονται πάντα υπό τη δαμόκλειο σπάθη των επιχειρηματικών κερδών που θυσιάζουν τα μέτρα υγείας και ασφάλειας στον βωμό του κόστους – κέρδους», σημειώνει και προσθέτει πως «την ίδια στιγμή η πρόσβαση του λαού στο δίκτυο θα είναι στα χέρια των επιχειρηματικών ομίλων που δεν θα διστάζουν να κόβουν το νερό σε φτωχά νοικοκυριά με χρέη, όπως κάνουν η ΕΥΔΑΠ ΑΕ και η ΕΥΑΘ ΑΕ σήμερα». «Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες όπου τα συνδικάτα απέτρεψαν μια τέτοια εξέλιξη σε ένα φτωχό νοικοκυριό της Αθήνας. Αυτή είναι άλλωστε η πρόσφατη εμπειρία σε όλο τον καπιταλιστικό κόσμο, όπου το νερό λειτουργεί ως εμπόρευμα και σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή, οι λαοί σε πολλές χώρες της Ευρώπης είπαν στην κυριολεξία το νερό – νεράκι!», καταλήγει.

Προηγούμενο άρθροΑκούστε τι λέει το ερπετό! “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μειώσουμε τις τιμές στα τρόφιμα” – Μήπως να παίρνατε πίσω τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας ή να ρίχνατε το ΦΠΑ κηφήνα από τη Λαμία
Επόμενο άρθροΔ.Γάκης: “Το επικίνδυνο στοιχείο γραφένιο μέσα στα σκευάσματα της Pfizer” (φώτο)