Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. ΟΧΙ και στους δύο! Θέλουν και οι δύο να σε αντικαταστήσουν…

Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει πολιτικό κεφάλαιο σε αυτούς που ονειρεύεται για ψηφοφόρους του. «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να σας διώξει.» – «Εμείς, όλα αυτά θα τα αλλάξουμε.»

Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς. Τους χαιρετά στη γλώσσα τους, υπόσχεται να καταργήσει τις ρυθμίσεις της ΝΔ & να δώσει σε όλους πιο εύκολα χαρτιά. Ένας Πακιστανός αναφωνεί: «Εμείς στηρίζουμε σύριζα!»

Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. ΟΧΙ και στους δύο! Και οι δύο, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, κάνουν τα πάντα για να σε αντικαταστήσουν με τους νέους «Έλληνες» ή μάλλον πλέον «Ελλαδίτες». Οι Έλληνες πεθαίνουν και τα κόμματα εξουσίας των τελευταίων 40 ετών χτίζουν πολιτικό κεφάλαιο με τους λαθρομετανάστες.

Ο εκρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν όπως θα δείτε στο video χαιρετά στη γλώσσα τους, δηλώνει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Πακιστανούς και διαδίδει fake news ότι δήθεν η κυβέρνηση της ΝΔ κατάργησε το «μεταρρυθμιστικό έργο» της Αριστεράς. Είναι τόσο ένθερμη η υποδοχή του που οι Πακιστανοί αναφωνούν «εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ»

Μην γελιέστε…και η ΝΔ λατρεύει τους μετανάστες και το έχουμε αναδείξει πολλάκις…

Πριν λίγο μόνο καιρό είχαμε αποκαλύψει την πρόσκληση που έκανε ο κ.Μητσοτάκης σε μετανάστες από το Νταβός αποκαλύπτοντας χωρίς ντροπή τα σχέδια του για τη μετάλλαξη της Ελλάδος: «Μην μετακομίσετε στην Ευρώπη, αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας».

Όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο CNN και στον Fareed Zakaria στο περιθώριο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του Νταβός…

Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση που είχε διοργανώσει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι «Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας»!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα παρουσιάσαμε video στο οποίο ο Υφυπουργός της Ν.Δ Λευτέρης Οικονόμου έλεγε πως αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα του Syed Jamil, οργάνου της πρεσβείας του Πακιστάν, για μείωση του χρονικού διαστήματος, μετά το οποίο νομιμοποιούνται οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα, από 7 χρόνια σε 5, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως από την πλευρά του ότι βοήθεια μπορεί να δώσει θα τη δώσει για τη λήψη αυτής της απόφασης! Δείτε εδώ!

Και για να αντιληφθούμε τι γίνεται σε ολόκληρη τηνν Ευρώπη με την αντικατάσταση των Ευρωπαίων από λαθρομετανάστες δείτε ξανά τι είπε Ιρανός συγγραφέας σε εφημερίδα της Γερμανίας: «Οι Γερμανοί “εξαφανίζονται” και οι μετανάστες “θα κληρονομήσουν” τη Γερμανία».

Προηγούμενο άρθροΕίναι αυτοί που έλεγαν ότι νοιάζονται για την υγεία σας! Γάτες ποντίκια και περιστέρια μέσα στο νοσοκομείο της Ρόδου – Κινδυνεύουν ζωές από μεταδοτικές ασθένειες
Επόμενο άρθροΖούγκλα η Ελλάδα! Του φίμωσαν το στόμα και τον κρέμασαν από την οροφή – Τραγικό τέλος για 64χρονο στην Στυλίδα Φθιώτιδας