Έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή το «Πρωινό» τη Δευτέρα και ξέσπασε ο πατέρας της κούκλας 20χρονης που χάθηκε στα Τέμπη μαζί με τις δίδυμες ξαδερφούλες της.

Κανένας ψυχολόγος δεν επικοινώνησε μαζί τους

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω. Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος κι άλλος. Μέχρι στιγμές καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε αλλά από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον.

Δεν σέβονται τον πόνο μας και τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα. Ψέματα, ψέματα, ψέματα Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου αλλά κρίμα. Κρίμα, κρίμα…θα μας βρουν μπροστά».

Προηγούμενο άρθροΤρέμουν οι Αμερικάνοι εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας
Επόμενο άρθροΤον “τελείωσαν” οι υποχρεωτικές ενέσεις! Ανακοπή καρδιάς στη μέση του δρόμου για ηθοποιό του Star Wars και του Harry Potter – Δεν θα αφήσουν κανέναν όρθιο τα σκευάσματα που προώθησαν με εκβιαστικό τρόπο