Τέλος μπήκε στο «θρίλερ» της διάσωσης της Credit Suisse, με τον κολοσσό της Ελβετίας, UBS, να εξαγοράζει σήμερα (19.03.2023) την τράπεζα.

Αυτήν τη στιγμή, η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σχετικά την εξαγορά της τράπεζας Credit Suisse από τη UBS.

Στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου, οι Αρχές της Ελβετίας ανακοίνωσαν ότι η UBS εξαγόρασε την Credit Suisse, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η τράπεζα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

«Με την εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS, βρέθηκε λύση ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και να προστατευθεί η ελβετική οικονομία σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση», επεσήμανε η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας.

Η συμφωνία για την εξαγορά, περιλαμβάνει την παροχή ρευστότητας από την Κεντρική Τράπεζα ύψους 100 δισ. ελβετικών φράγκων προς την Credit Suisse και τη UBS.

Προηγούμενο άρθροΤους βάλατε όλους μέσα! Ο Τουρκάλας στην Ξάνθη σκότωσε έναν οικογενειάρχη εν ψυχρώ και το ανέβασε στο Tik tok
Επόμενο άρθροΦιάσκο η σήραγγα του Μετρό που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή! Μπάζει από παντού νερά και υπάρχουν 390 βλάβες και αστοχίες το τελευταίο διάστημα