Επέστρεψε η χαρά και η ελπίδα στην οικογένεια της 25χρονης η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και νοσηλευόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η νεαρή πολυτραυματίας ξύπνησε με την βοήθεια των γιατρών από την καταστολή και έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

Προηγούμενο άρθροΣώθηκε με εννέα ψήφους ο Μάκρον από την πρόταση μομφής! “Βράζει” όλη η χώρα εναντίον του και εναντίον της εξαθλίωσης που του έχει υποδείξει η Νέα Τάξη να πραγματοποιήσει
Επόμενο άρθροΣηκώθηκε και έφυγε ο Γεραπετρίτης από τη Βουλή στη συζήτηση για τα Τέμπη – Αυτός ο ανθέλληνας προδότης ο οποίος δεν μπήκε με ψήφους των Ελλήνων είναι το μεγαλύτερο “αρπακτικό” της Νέας Δημοκρατίας (βίντεο)