Είναι αδίστακτοι! Οι βουλευτές του Νομού Καρδίτσας πριν στεγνώσει το χώμα των δύο παιδιών βρέθηκαν σε χορευτικό κέντρο διασκεδάζοντας με το χαμόγελο στα χείλη

Ακόμη δεν στέγνωσε το χώμα από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη και οι βουλευτές του Νομού Καρδίτσας το έριξαν έξω τρώγοντας πίνοντας και διασκεδάζοντας.

Την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκαν όλοι μαζί στο χορευτικό κέντρο του κυρίου Αντωνίου στη Μητρόπολη στην οποία είχε χοροεσπερίδα η γυναικεία ομάδα της Καρδίτσας.

Προσκεκλημένοι του προπονητή κυρίου Κουτσουνάσιου έδωσαν το παρόν μέσα στην καλή χαρά λες και δεν είχε συμβεί τίποτα πιο πριν.

Την ώρα που δύο σπίτια έκλεισαν στην πόλη και η κοινωνία ακόμη είναι σοκαρισμένη χωρίς ίχνος ντροπής ο κύριος Τσιάρας ο κύριος Κώτσος και η κυρία Σκόνδρα φορώντας τα καλά τους και με το χαμόγελο μέχρι πάνω έφαγαν ήπιαν και διασκέδασαν κάνοντας και δημόσιες σχέσεις με σκοπό να μαζέψουν ψήφους.

Μάλιστα ο κύριος Τσιάρας είχε πάρει και φωτογράφο μαζί του με σκοπό να τραβήξει φωτογραφίες για να τις ανεβάσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν θορυβήθηκαν καθόλου από τους χιλιάδες Καρδιτσιώτες που βγήκαν στους δρόμους και συνέχισαν τον προεκλογικό αγώνα.

Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει αυτούς τους ανθρώπους που μετράνε τις ζωές με χρήματα και ανταλλάγματα.