Δεν στέγνωσε ακόμα το χώμα των νεκρών παιδιών και κάνει βόλτες στο Μαρούσι με το χαμόγελο τάζοντας “λαγούς με πετραχήλια” για να ξανακαθίσει στην καρέκλα – Δεν ξαναπέρασε τέτοιος κοπρίτης από τη χώρα

Το’πε και το’ κάνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από νωρίς σήμερα το πρωί έχει βγει στους δρόμους, συγκεκριμένα του Αμαρουσίου, για να πραγματοποιήσει μια συνάντηση σε γνωστό καφέ της περιοχής την οποία είχε προαναγγείλει εδώ και λίγες μέρες, σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός έχει στο τσεπάκι τις επικοινωνιακές τεχνικές μιας και τις χρειάζεται ενόψει εκλογών. Άλλωστε, έχει δει με τρόμο από τη στιγμή της τραγωδίας στα Τέμπη, τα ποσοστά του κόμματός του να είναι στα Τάρταρα και την αυτοδυναμία να χάνεται.

Όμως τελικά αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα από τις κινήσεις του πρωθυπουργού οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και κινήσεις προεκλογικού πανικού είναι ότι ο ίδιος και τα μέλη της κυβέρνησης του διασύρονται φτάνοντας στο σημείο να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις σε καφετέριες και πλατείες, σε μια περίεργη χρονική στιγμή που ο κόσμος είναι εξοργισμένος και θυμωμένος ακόμα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που είχε βαρύ φόρο αίματος

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί συγκέντρωση σε καφετέρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν είναι διόλου απίθανο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μέχρι τις κάλπες!

Γεμάτος υποσχέσεις και τα γνωστά «θα» ήταν ο λόγος του πρωθυπουργού προς τους συγκεντρωμένους πολίτες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη, στην αύξηση του κατώτατου μισθού και φυσικά στις επερχόμενες εκλογές.