Αρχίζει η γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία: Ο Άδωνις κατηγορεί πρωτοκλασάτους υπουργούς ότι κρύφτηκαν μετά την δολοφονία των Τεμπών για να μην πάρουν ευθύνη

Η γκρίνια έχει κάνει την εμφάνισή της στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μετά τα όσα συμβαίνουν και τη βαραίνουν καθημερινά. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται, είπε πως οι υπουργοί με μεγάλη δημοφιλία έχουν… εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή σε μία «δύσκολη στιγμή».

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Πολύ χρήσιμο. Γιατί είναι χρήσιμο σε μία παράταξη; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα, όπου τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, μπορεί να έχει μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν, καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό», είπε.

Και συνέχισε: «Εάν την κρίσιμη ώρα, λέω γενικά για τις ομάδες, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν πάλι τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την ομάδα και άρα η πρωτιά στη δημοφιλία να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοούμενοι».

Η γκρίνια εμφανίστηκε και από άλλους βουλευτές, καθώς ο Γιάννης Λοβέρδοςμιλώντας στο Attica Tv το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για υπουργούς που «κάνουν την πάπια». Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν υπουργοί που κάνουν την πάπια. Το ξέρω, είναι σαφές. Είναι αυτοί που δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει».