Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία της πόλης.

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η απόφασή του να στήσει προτομή του πρώην υπουργού Καρδίτσας Δημήτρη Σιούφα στην πλατεία Ακαδημίας που πριν λίγο διάστημα είχε δώσει και το όνομα του γαλάζιου πολιτικού από την Καρδίτσα.

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και σε κουβέντες στην καθημερινότητα της πόλης για αυτή του την κίνηση.

Ο κόσμος της Καρδίτσας πριν λίγες μέρες βγήκε κατά χιλιάδες στους δρόμους για το έγκλημα των Τεμπών καταδικάζοντας όλα αυτά που πρέσβευε ο αποθανών υπουργός.

Καταδίκασε τα ρουσφέτια που οδήγησαν 57 ψυχές στους τάφους καταδίκασε το κράτος που αρπάζει τα χρήματα των φορολογουμένων και τα βάζει στις τσέπες αντί να κάνει έργα για την ασφάλεια στις μετακινήσεις καταδίκασε όλα αυτά που πρεσβεύει ένα σάπιο σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα σε μνημόνια σε χρεοκοπία σε εξαθλίωση σε χιλιάδες αυτοκτονίες.

Όλα αυτά που φέρνει στο μυαλό του κάποιος όταν σκέφτεται τον Δημήτρη Σιούφα είναι όλα αυτά που η νεολαία της Καρδίτσας φωνάζοντας δυνατά θέλησε να αποτινάξει από πάνω της.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Ο σταθμάρχης Λάρισας είτε τοποθετήθηκε στη θέση από την γαλάζια βουλευτή Λαρίσης Στελλα Μπίζιου είτε τοποθετήθηκε από υπουργό της Θεσσαλίας όπως αναφέρουν οι τελευταίες δημοσιογραφικές έρευνες είναι το ίδιο και το αυτό.

Ένα γαλάζιο ρουσφέτι οδήγησε στο θάνατο 57 νέα παιδιά που είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους.

Ο κόσμος της Καρδίτσας έδειξε ότι δεν θέλει να επιστρέψει σε αυτές τις εποχές που μέχρι και σήμερα τα νέα παιδιά πληρώνουν με ανεργία με αβάσταχτους φόρους με κατασχέσεις ακινήτων και με χίλια άλλα δύο που έφεραν τα παλαιοκομματικά φαγοπότια.

Η απόφαση του δημάρχου κινείται εναντίον στην θέληση των Καρδιτσιωτών και ειδικά των νέων ανθρώπων και η τοποθέτηση της προτομής στην πλατεία ουσιαστικά τον βάζει απέναντι από όλη την κοινωνία σηματοδοτώντας το οριστικό τέλος του.