Επικίνδυνος και ανίκανος ο Θεοδωρικάκος: Στο νομό Αττικής πέφτουν καθημερινά πυροβολισμοί με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο!

Η εγκληματικότητα στη χώρα μας συνεχίζει να καλπάζει, ενώ το σύνθημα «νόμος και τάξη» έχει γίνει κουρέλι. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξακολουθεί να αυτοθαυμάζεται και να αυτοαποθεώνεται για τις… αποτυχίες του! Γιατί η βία είναι καθημερινά στην πόρτα μας!

Άλλο ένα περιστατικό ακραίας βίας με πυροβολισμούς έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 15/3, στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στα Νεόκτιστα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός από σφαίρα. Άνδρες της ΔΙΑΣ είχαν κληθεί στην περιοχή προκειμένου να διερευνήσουν ληστεία. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησαν από τους δράστες να βγουν από το σπίτι και να παραδοθούν καθώς ήταν περικυκλωμένοι. Τότε άγνωστος άνοιξε πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον 15 φορές, με μια σφαίρα να περνάει ξυστά από το κράνος αστυνομικού και να «καρφώνεται» στο αλεξίσφαιρο συναδέλφου του που βρισκόταν πίσω του. Ο αστυνομικός που δέχθηκε τη σφαίρα φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.