Άφησαν τις μαύρες σακούλες που πήγαιναν μετά τις πυρκαγιές και άρχισαν δώρο κοσμήματα στον Πύργο για να εξαγοράσουν ψήφους τα γαλάζια αρπακτικά

Μέχρι τώρα ξέραμε τα ρουσφέτια, τις παντός είδους εξυπηρετήσεις, άντε και φακελάκια χρηματισμού σε κάποιες περιπτώσεις. Όμως η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου το τερμάτισε.

Συγκεκριμένα, δώρισε σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους της Ηλείας σκουλαρίκια και κολιέ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ αξιοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας και απέστειλε φακέλους με αυτό το περιεχόμενο και τη χειρόγραφη κάρτα: «Εγκάρδιες ευχές για την Ημέρα της Γυναίκας! Με φιλιά και εκτίμηση».

Μέσα στο φάκελο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν σκουλαρίκια και περιδέραιο δώρο σε όλες τις γυναίκες που υπηρετούσαν σε όλα τα μουσεία του νομού Ηλείας. Σημειώνεται ότι η Δ, Αυγερινοπούλου είναι βουλευτής Ηλείας, αλλά ο φάκελος που έστειλε είναι προεκλογικός, καθώς υπογράφει ως υποψήφια βουλευτής καθιστώντας εμφανείς τους σκοπούς της κίνησής της. Η πρωτοβουλία της Δ. Αυγερινοπούλου προκάλεσε την οργή των υπαλλήλων οι οποίες (όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα) επέστρεψαν το δώρο που τους έκανε!