Ο Διονύσης Βερβελές μας ζήτησε να κατεβάσουμε τη δημοσίευση πιστεύοντας ότι παραποιήσαμε την αλήθεια – Εμείς ανεβάζουμε το δικό του post στο Facebook

Ο κύριος Διονύσης Βερβελές σε μήνυμα που έστειλε στη σελίδα μας αισθάνθηκε ενοχλημένος από τον τρόπο που παρουσιάσαμε το γεγονός του λιποθυμικού  επεισόδιου στο εστιατόριο και μας ζήτησε να κατεβάσουμε την δημοσίευση. Σεβόμενοι ότι πρόκειται για ένα θέμα υγείας ενός ανθρώπου πράξαμε αυτό που μας ζήτησε και ανεβάζουμε το δικό του post στο Facebook για το γεγονός:

“Καλησπέρα σας. Χθες το βράδυ, σε μία έξοδο με τη σύζυγο και φίλους είχα ένα σοβαρό λιποθυμικό  επεισόδιο.  Μεταφέρθηκα άμεσα με ασθενοφόρο στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου παρέμεινα για τους περισσότερους ελέγχους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς εκεί και στα παλικάρια του ΕΚΑΒ που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το πολύ δύσκολο βράδυ και ζητώ συγνώμη που τους το χάλασα. Η ζωή μου έστειλε ένα πολύ σοβαρό μήνυμα, ένα «καμπανάκι» και δυστυχώς για κάποιες ημέρες ελπίζω, θα πρέπει να απέχω από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Τα είδα… όλα, πήγα και… ήρθα, φαίνεται πως δεν ήταν η ώρα μου μάλλον. Να μην αφήνετε τίποτα να σας «σκάει» μέσα σας, πρέπει να αναθεωρήσω κι εγώ πολλά. Να είστε καλά όλοι και θα τα πούμε όταν νιώσω καλύτερα. Ελπίζω σύντομα.”