Ντροπή και αίσχος! Ο Καρατζαφέρης για να στηρίξει τον Μητσοτάκη χαρακτηρίζει υπερβολική την προβολή της τραγωδίας! Όλοι όσοι υποστηρίζουν αυτό το απόκομμα τέτοιοι είναι δεν μας εκπλήσσει τίποτα! (βίντεο)

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η….στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη προς την κυβέρνηση, με τον ίδιο αυτήν την φορά να προσπαθεί ανεπιτυχώς να υποβαθμίσει την σημασία της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Δύο εβδομάδες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους -στην πλειονότητά τους φοιτητές- ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε την προβολή της υπόθεσης ως υπερβολική! Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δημοσκοπήσεις, την ώρα που οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν προλάβει καλά-καλά να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν τα παιδιά τους από την μία στιγμή στην άλλη.

«Με αυτήν την εκμετάλλευση, μετά από αυτήν την υπερβολική προβολή που δόθηκε σε αυτό το τραγικότατο συμβάν, το ότι η Νέα Δημοκρατία κρατά ακόμα προβάδισμα πέντε μονάδες, είναι άθλος. Στην Νέα Δημοκρατία άθλος και στους άλλους η αθλιότητα» είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της ντροπής: