Δεν έχουν τέλος τα φαγοπότια της εγκληματικής συμμορίας! Φωτογραφικός διαγωνισμός 800 χιλιάδων ευρώ για επιφάνειες αντιμικροβιακές από χαλκό στα λεωφορεία

Το εικοσαετές μεγάλο φαγοπότι στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο έρχεται να συμπληρώσει ένας άλλος σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός ύψους 828.000 € που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αφορά στον ΟΣΥ και στη «Ανάθεση Υπηρεσιών Τοποθέτησης Αντιμικροβιολογικών Φύλλων Χαλκού στις κοινόχρηστες επιφάνειες αφής των λεωφορείων»!

Πρόκειται για αυτοκόλλητα από 100% καθαρό χαλκό που όπου κολληθούν η επιφάνεια γίνεται αυτό-απολυμαινόμενη αφού ο χαλκός σκοτώνει ΟΛΑ τα μικρόβια και δεν επιτρέπει ούτε την ανάπτυξη των ιών στην επιφάνειά του. Πρόκειται για ελληνική ευρεσιτεχνία κατοχυρωμένη στον ΟΒΙ κατά την διάρκεια του 1ου lockdown.

Στο μεταξύ εμφανίζεται ένας «αλεξιπτωτιστής» της αγοράς που με ισχυρές γνωριμίες και με διαφορά τερτίπια επιχειρεί αρχικά να ξεπατικώσει την πατέντα και εν συνέχεια να εξαγοράσει την ευρεσιτεχνία με την προοπτική να πουλήσει τα αντιικά αυτοκόλλητα χαλκού στο Δημόσιο. Και ω του θαύματος στις 22/7/2022 η ΟΣΥ ΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για «Ανάθεση Υπηρεσιών Τοποθέτησης Αντιμικροβιολογικών Φύλλων Χαλκού στις κοινόχρηστες επιφάνειες αφής των οχημάτων της ΟΣΥ ΑΕ, προϋπολογισμού 828 χιλ€. Η προκήρυξη γίνεται στα μουλωχτά και έχει καταληκτική κατάθεσης προσφορών την 26/8/2022. Τα έξοδα του εμπορεύματος είναι τάξης μόλις των 200.000 €. Δηλαδή το καθαρό κέρδος πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ!

Οι έχοντες την πατέντα των αντιικών αυτοκόλλητων χαλκού στις 9/8/2022 προσβάλλουν με επιτυχία την αρχικό διαγωνισμό και η ΟΣΥ ΑΕ εξαναγκάζεται να μεταθέσει την καταληκτική ημερομηνία των προσφορών για τις 19/9/22.

Ο ουρανοκατέβατος επιχειρηματίας που συνεννοείται με κάποιον «κύριο Βασίλη» από το κουβέρνο και τρέχει τον διαγωνισμό προσπαθεί να εξαγοράσει τους εφευρέτες για να μη χαθεί η δουλειά . Προσφέρει επιταγές περιφερειακών τραπεζών, απειλεί , εμπλέκεται η Διεύθυνση Εκβιαστών κατά ζωής της ΓΑΔΑ.

Παρ όλα αυτά ο διαγωνισμός τρέχει και οι όροι γίνονται ακόμη πιο φωτογραφικοί ώστε αυτός να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου.