Αποκαλύψεις για δίωξη του Μητσοτάκη στο Μακελειό: “Μητσοτάκης και Καραμανλής τα “παίρνουν” από την ΤΕΡΝΑ και τον πεθερό του Γεραπετρίτη” (βίντεο)

Τέτοιες καταγγελίες, επισείουν εαν αποδειχτούν, πολυετείς καθείρξεις, ακόμα και ισόβια.

Τέτοιες καταγγελίες, από ανθρώπους που γνωρίζουν την πιάτσα των μεγαλοεργολάβων και των δημοσίων έργων με κλοπή δημοσίου χρήματος, πρέπει να γίνουν ένορκες καταθέσεις κατηγορίας, για σύσταση και συμμορία της μεγαλύτερης εν ζωή εγκληματικής σπείρας που δρα στη χώρα. Της σπείρας των Μητσοτάκηδων.

Για δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος, καταπάτηση του όρκου βουλευτών και πρωθυπουργών και πρέπει όχι να οδηγήσουν στο Ειδικό Δικαστήριο αλλά να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία για διάπραξη βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων.

Όλα όσα είπε στους Ραδιομακελάρηδες, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ιδιοκτήτης της εργοληπτικής κατασκευαστικής εταιρείας για τα “πλακάκια” που συνεχίζουν να κάνουν κορυφαίοι πολιτικοί με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη και το εργολαβικό τραστ 5 εταιρειών των υπερχρηματοδοτήσεων και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, δεν είναι πρώτη φορά που ακούγονται δημόσια. Μία φορά ακόμη στην εφημερίδα μας, είχαν ειπωθεί. Ο Ντογιάκος, όμως, το παρελκόμενο της εξουσίας, δεν έχει ακούσει τίποτα για τη σύμβαση 717, για την 10005- 10004 αλλά και για τα έργα στους δρόμους και τους σιδηροδρόμους την τελευταία εικοσαετία.

Οι ληστές, πολιτικοί και διαστές, κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν να πλουτίζουν.