Ξεσπάει ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη: “Δεν ντρέπονται να κάνουν γκάλοπ πάνω στους τάφους των παιδιών – Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα είναι αδίστακτοι”

«Για τη μνήμη του Δημήτρη και όλων των παιδιών και του φίλου του του Σωτήρη που ταξίδευαν παρέα και για όλα τα παιδιά που ήταν στο τρένο οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά» είπε οργισμένος ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας του Δημήτρη που έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια , να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες, παιδιά και να ταξιδεύουνε με το τρένο και να γίνεται αυτό το πράγμα και το χειρότερο είναι ότι βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει «εντάξει, τι να έλεγε την αλήθεια; » είπε ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στον Ant1.

«Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος . Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη. Όχι η δική μου, όλου του κόσμου,» λέει ξεσπώντας ο πατέρας που έχασε το γιο του Δημήτρη στα Τέμπη.

«Εδώ πήγαν και κάναν υπουργικό συμβούλιο με κατεβασμένα κεφάλια, με κροκοδείλια δάκρυα» ανέφερε. Πηγή: http://www.rosa.gr