Γιατροί από όλο τον κόσμο φωνάζουν: “Ηταν λάθος οι εμβολι@σμοί εξαπάτησαν τους πολίτες οι κυβερνήσεις”

Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και την «πραγματική» ζωή ότι οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να ακούνε ψέματα από τις υγειονομικές αρχές των κυβερνήσεων.

Μετά από 3 χρόνια πανδημίας, το αφήγημα για τα «αποτελεσματικά, σωτήρια εμβόλια» για τον κορωνοϊό έχει παταγωγώς καταρρεύσει.

Οι αιφνίδιοι θάνατοι, οι χιλιάδες περιπτώσεις ατόμων που υπέστησαν παρενέργειες οδηγούν στην μαύρη λίστα τους εμβολιασμούς, γεγονός που παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι γιατροί.

Υπήρξε μια έξαρση αιφνιδίων, ανεξήγητων για την ηλικία θανάτων σε τουλάχιστον 30 χώρες στον βιομηχανοποιημένο κόσμο.

Στην Ιρλανδία, τόσοι πολλοί άνθρωποι πέθαναν τον Ιανουάριο που οι κηδείες έπρεπε να αναβληθούν, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις .

Ο Ed Dowd, στο νέο του βιβλίο, “Cause Unknown”: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022″, υποστηρίζει ότι οι ξαφνικοί θάνατοι σε νέους στις βιομηχανικές χώρες οφείλονται σε εμβόλια mRNA.

Είναι σημαντικό ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους του 2021, που σημειώθηκαν κυρίως σε άτομα ηλικίας 18 έως 64 ετών, δεν αποδίδονταν στον COVID.

Με τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι το εμβόλιο COVID-19 κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, γιατροί και ειδικοί στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, μιλούν τώρα εναντίον της συνέχισης των εμβολίων mRNA.

Ιδιαίτερα προβληματικό, λένε, είναι η χορήγηση εμβολίων mRNA σε νέους ανθρώπους για τους οποίους το COVID-19 είναι συνήθως μια ήπια ιογενής λοίμωξη που ξεπερνιέται εύκολα.

Ο Δρ Kenji Yamamoto, καρδιοχειρουργός στην Ιαπωνία, υποστήριξε ότι η χορήγηση περαιτέρω εμβολίων για τον COVID-19 είναι πολύ επικίνδυνη.

«Ως μέτρο ασφαλείας, οι περαιτέρω ενισχυτικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να διακοπούν», επέμεινε ο Γιαμαμότο σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Virology . Έχει δει θανατηφόρες περιπτώσεις ανοσοθρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από εμβόλια.

Αυτός και οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια έχουν οδηγήσει ορισμένους ασθενείς σε τέτοια έντονη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Μερικοί έχουν πεθάνει από δύσκολα ελεγχόμενες λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά, την υποκείμενη αιτία των οποίων ο Yamamoto απέδωσε σε προβλήματα του ανοσοποιητικού που προκαλούνται από εμβόλια.

«Μέχρι σήμερα, όταν συγκρίνουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εμβολίων mRNA, ο εμβολιασμός συνιστάται συνήθως. Καθώς η πανδημία του COVID-19 ελέγχεται καλύτερα, τα επακόλουθα των εμβολίων είναι πιθανό να γίνουν πιο εμφανή», έγραψε.

Ο Δρ Aseem Malhotra, ένας Βρετανός καρδιολόγος που τάσσεται σθεναρά υπέρ των εμβολίων σε ολόκληρη την ιατρική του καριέρα, αρχικά υπερασπίστηκε το πρόγραμμα εμβολίων για τον COVID-19 . Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τα έλαβαν… όμως άλλαξε γνώμη μετά τα σοκαριστικά στοιχεία.

Αλλά αφού ξόδεψε αμέτρητες ώρες ερευνώντας τα εμβόλια και εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα , ο Malhotra δεν τα συνιστά πλέον.

Τώρα πιστεύει ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν «πρωτοφανείς βλάβες», όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του .

Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα με κριτές που εξηγούν τα δεδομένα. «Η εκ νέου ανάλυση τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών με χρήση της τεχνολογίας αγγελιοφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος (mRNA) υποδηλώνει μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια από ό,τι η νοσηλεία από το COVID-19», έγραψε ο Malhotra .

Ο Δρ Ross Walker, ένας καρδιολόγος με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει δει περίπου 70 περιπτώσεις καρδιακών προβλημάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο μετά από εμβόλια mRNA μόνο στο ιατρείο του.

Τώρα πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA είναι «πολύ προφλεγμονώδη» και ότι αυτά τα εμβόλια δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν επιβληθεί.

Στους ασθενείς του, τα καρδιακά προβλήματα – που περιλαμβάνουν αρρυθμία, πόνο στο στήθος και δύσπνοια – διαρκούσαν έως και μισό χρόνο μετά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον Walker. «…δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε εμβόλια mRNA όπως Pfizer και Moderna», είπε ο Walker στην Daily Mail Australia .

Ο Δρ Kirk A. Milhoan, παιδοκαρδιολόγος και ιατρικός διευθυντής μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ονομάζεται For Hearts and Souls, λέει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια γνωστή καρδιοτοξίνη. «Είναι πλέον γνωστό ότι λειτουργεί ως καρδιοτοξίνη», έγραψε ο Milhoan σε ένα email στην Jennifer.

Σύμφωνα με τον Milhoan, το να έχουμε συνειδητά το σώμα μας να παράγει μια καρδιοτοξίνη με την ελπίδα ότι αυτό θα μας βοηθήσει να προστατευτούμε από έναν αναπνευστικό ιό με πολύ χαμηλό ποσοστό μόλυνσης-θνησιμότητας δεν έχει κανένα επιστημονικό νόημα.