Αυτό είναι το συγνώμη της κυβέρνησης για τους νεκρούς της τραγωδίας! Ξεσπάει ο αδερφός του Βαιού Βλάχου: “Έπαιρναν τηλέφωνο τον πατέρα μου στην κηδεία για χρέη τα funds, τον απειλούν ακόμα και τώρα”

“Μέχρι και σήμερα τηλεφωνούν στον πατέρα μου για χρέη” είπε ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο αδελφός του 34χρονου, από την Καρδίτσα όπου διαμένει, μίλησε στην εκπομπή “T-live” του Alpha και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ακόμη και σήμερα τηλεφωνούν στον πατέρα του για χρέη, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων.

“Πριν από μία εβδομάδα ψάχναμε τον αδελφό μου και τελικά δεν τον βρήκαμε ζωντανό. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου δώσατε τότε… Είδα και όσα είπε ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, πριν από λίγες μίλησα και με τα παιδιά της Βασιλικής κι έχω να πω πως αυτή η τραγωδία μάς έχει κάνει όλους οικογένεια. Και σε αυτήν την τραγωδία, ο καθένας και η καθεμία έχει δικαίωμα να νιώσει όπως θέλει και να εκφραστεί όπως θέλει και δεν μπορεί κανένας να του πει τίποτα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Βλάχος.

“Αν κάτι για κάποιον είναι βάλσαμο, είναι βάλσαμο. Αν για κάποιον άλλον είναι σταυρός μαρτυρίου, είναι σταυρός μαρτυρίου. Και αυτά αλλάζουν. Ο καθένας βιώνει αυτό το πράγμα, όπως το βιώνει. Είναι τόσο τρελό αυτό που έχει συμβεί που και μόνο να γυρίσεις να πεις κάτι γι’ αυτόν τον άνθρωπο, είναι έγκλημα” πρόσθεσε ο αδελφός του Βάϊου Βλάχου για τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τα λεγόμενα του πατέρα της Ελπίδας Χούπα για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Λίγο αργότερα, ο αδελφός του 34χρονου αποκάλυψε: “Τι να πω για τα χρέη; Μέχρι και σήμερα παίρνουν τον πατέρα μου τηλέφωνο από funds για τα χρέη. Στην κηδεία του αδελφού μου, μόλις τον βάλαμε στο χώμα, το ίδιο έκαναν για τα χρέη. Δεν λέω, υπάλληλοι είναι αλλά τι να πούμε και για τη βοήθεια; Μπορεί όλο αυτό να ‘ναι καπνός. Να ‘ναι όλα μία ανακοίνωση για να κατευνάσουν τον κόσμο. Δεν ξέρω… Γιατί κανένας δεν μας έχει μιλήσει. Με πήρε εμένα κανένας να μου πει κάτι; 15 ημέρες δεν έχω κοιμηθεί. Το τηλέφωνό μου το έχετε”.