Ασυδοσία στην Ελληνική Αστυνομία! Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 33χρονο Αλβανό κρατούμενο! Κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα!

Οι φωτογραφίες από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 33χρονος κρατούμενος, υπήκοος Αλβανίας, από αστυνομικούς, σοκάρουν.

Μετά την καταγγελία του κρατούμενου, ένας αξιωματικός, δύο αστυφύλακες και ένας ειδικός φρουρός συνελήφθησαν από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για τα βασανιστήρια και τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Το μόνο που είπε “μάνα σώσε με γιατί με σκοτώνουν”», είπε η αδελφή του 33χρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 33χρονος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με άλλους 10 κρατούμενους, μεταφέρθηκε την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά κατηγορούνται ότι του είχαν φορέσει κράνος, τον χτυπούσαν και δεν του έδιναν νερό παρά τις εκκλήσεις του.

Όταν έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίστηκαν τα βίαια χτυπήματα και σωφρονιστικός υπάλληλος έσπευσε να τον προστατεύσει.

Η αδερφή του, μίλησε στo Mega και υποστηρίζει ότι αστυνομικοί χτύπησαν τον αδερφό της και όταν τον μετέφεραν στη Καβάλα για εκδίκαση της υπόθεσης μπροστά στους γονείς τους.

«Του είχαν βάλει κράνος στο κεφάλι, στο αυτοκίνητο του το έβγαλαν και τον ξυλοκοπούσαν και εκεί πριν τον παραδώσουν, τον έδειραν ξανά. Τον χτυπήσανε.»

«Ήταν χτυπημένος ήδη από την ασφάλεια Καβάλας. Χτυπήθηκε μπροστά στους γονείς του που είχαν πάει για επισκεπτήριο και είπαν στον πατέρα του θα πάρετε το παιδί σας στην κάσα», είπε η δικηγόρος του.

Τον ξυλοδαρμό του 33χρονου φέρεται να επιβεβαιώνουν και άλλοι κρατούμενοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 33χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.