Η Χούντα του Μητσοτάκη τον τέλειωσε! Αυτό είναι το τίμημα του να εκφράζεσαι ελεύθερα στη σημερινή εποχή – Πέταξαν εκτός ΣΚΑΪ τον Νίκο Μουτσινά γιατί έκανε κριτική στον Μητσοτάκη

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη της χώρας μας. Πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη, ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν την θλίψη τους για το τραγικό αυτό συμβάν που συγκλόνισε την χώρα μας.

Ανάμεσα τους και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος, κατά την έναρξη της εκπομπής του την προηγούμενη Δευτέρα (06/03), αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός ασκώντας σκληρή κριτική ακόμη και στον Πρωθυπουργό της χώρας μας.

«Ήρθαμε. Δεν ξέρω, έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή, η οποία δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας.

Το κανάλι – και το ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό – μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε, για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά όπως θα έπρεπε και μπράβο του. Πρέπει να συνεχίσουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θέλουμε να το δείτε με μια ματιά ότι αυτοί είναι στην κοσμάρα τους. Πολύ απλά, έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100%, γιατί δεν βοηθάει και η πραγματικότητα. Θα το ξεπεράσουμε γιατί αλλιώς δε γίνεται, τώρα θα κάνουμε σαν να είμαστε πριν από δύο εβδομάδες», είπε στην αρχή της εκπομπής.

Στην συνέχεια στον τρόπο που διαχειρίστηκαν και πρόβαλαν το θέμα διάφορες εκπομπές. «Μιλάμε για ένα τραγικό συμβάν έτσι κι αλλιώς και η τηλεόραση το κάνει πιο τραγικό. Δεν μπορούμε να ενώσουμε αυτό που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε για αυτές τις ψυχές και δύναμη για τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω»