Δείτε τι έχουν κάνει αυτοί οι αλήτες που κυβερνούν! Τα έφαγαν όλα και βάζουν τα μικρά παιδιά να νοσηλεύονται σε ράντζα στο Αγλαΐα Κυριακού – Παραιτηθείτε ρε τομάρια!

Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες από τους διαδρόμους του παιδιατρικού νοσοκομείου «Π. και Α. Κυριακού», με παιδιά να νοσηλεύονται σε ράντζα!

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κλείνοντας το μάτι στους ιδιώτες, αρνείται να δώσει λύσεις προχωρώντας σε προσλήψεις προσωπικού.

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται η πλήρης έλλειψη υποδομών και προσωπικού, με τα παιδιά να νοσηλεύονται σε ράντζα, κατά την διάρκεια της εφημερίας 11 και 12 Μαρτίου.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων αλλά και της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προχωρά με νομοσχέδιο στην μετατροπή του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι η μέλη της ΕΙΝΑΠ Παίδων «Αγία Σοφία» και τα Σωματεία Εργαζομένων στα Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π και Α. Κυριακού» θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις την Τετάρτη 15 Μαρτίου, την ημέρα που ψηφίζεται στη βουλή το νομοσχόδιο για το Παιδοογκολογικό Τμήμα.