Τα είπαν όλα οι ΑΕΚκτζήδες με ένα τεράστιο πανό: “Πλημμύρες, τρένα και φωτιές, εγκλήματα παιδοφιλίας, πολιτικοί μασόνοι ντροπή της κοινωνίας»

Πανό για την τραγωδία στα Τέμπη από τους Ενωσίτες στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Πανό με σκληρό μήνυμα για τους πολιτικούς για την τραγωδία στα Τέμπτη ανήρτησαν στην Αγιά Σοφιά οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα στην εξέδρα απέναντι από τα επίσημα, αυτή που βρίσκεται στην πλευρά της οδού Καππαδοκίας, αναρτήθηκε πανό της Original 21 για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Το μήνυμα που στάλθηκε προς τους πολιτικούς κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους ήταν εξαιρετικά αυστηρό και εμπεριείχε πολύ σοβαρές κατηγορίες. «Πλημμύρες, τρένα και φωτιές, εγκλήματα παιδοφιλίας” πολιτικοί, μασόνοι, ντροπή της κοινωνίας», ανέφερε το πανό.Παράλληλα στη Θύρα 21, αυτή των οργανωμένων αναρτήθηκαν πανό κατά των δημοσιογράφων. “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”, ανέφερε το ένα και “πολιτικοί-μπάτσοι-δημοσιογράφοι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση”, το άλλο