Αδίστακτοι μέχρι το τέλος! Πατάνε πάνω στα 40 των θυμάτων για να μεταφέρουν τις εκλογές το καλοκαίρι – Θέλουν να κάνουν και άλλες αρπαχτές έστω και δύο μήνες παραπάνω

Οι… πρωτοβουλίες στήριξης και αρωγής συγγενών θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων του μοιραίου Intercity που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έγιναν για να κλείσουν τα στόματα των συγγενών που φωνάζουν για δικαίωση και κάθαρση αλλά και για επικοινωνιακούς λόγους ενόψει εκλογών. Μέχρι και εν μέσω πένθους, αυτος ο αρχηγός της Καμόρας που λέγεται ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πολιτικά παιχνίδια ως σαν άλλος αδίστακτος Πινοσέτ.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Πρωθυπουργό να μεταφέρει τις εκλογές προς το καλοκαίρι αφού, όπως είπε ο Ευαγγελάτος, η ημερομηνία των εκλογών πέφτει πάνω στα 40 των νεκρών. Μέχρι και πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν για να παρατείνουν την πορεία τους στην εξουσία.

Τα μέτρα “ασπιρίνες” που θα στηρίξουν τις χαροκαμένες οικογένειες είναι γνωστά και δεν θα τα αναπαράγουμε. Θα αναπαράγουμε όμως όλα όσα δείχνουν ότι το τσουνάμι οργής δεν κατευνάζεται από καμία διαγραφή χρέους.