Τραγούδι έγιναν οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την θυσία των νεκρών! Οι στίχοι των αποκαλούν σκουλήκι και ότι θα έρθουν κάποια μέρα από πίσω του

Πριν από λίγες μέρες, το πανελλήνιο είχαν εξοργίσει οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος είχε τολμήσει να υποστηρίξει με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σε εμφάνισή του στην ΕΡΤ ότι τα πολύνεκρα δυστυχήματα (σ.σ. ναυάγιο Σάμινα, τροχαία Τέμπη, με οπαδούς ΠΑΟΚ και μαθητές, τροχαίο στον Μαλιακό)… εκσυγχρονίζουν τις υποδομές στην Ελλάδα!

«Η θυσία είναι θυσία» είχε πει το «πρωτοπαλίκαρο» της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έκαναν έξω φρενών και ένα συμπολίτη μας ο οποίος έγραψε ένα τραγούδι κατά του δημοσιογράφου, οι στίχοι του οποίου εκφράζουν όλο τον ελληνικό λαό.

Ο νεαρός που ανέβασε σχετικό βίντεο με το τραγούδι στον λογαριασμό του στο TikTok αποκαλεί μεταξύ άλλων τον κ. Πορτοσάλτε «σκουλήκι» και αναρωτιέται αν «φοβάται αν όσα λέει του έρθουν πίσω μια μέρα».

Φυσικά, κάτω από το βίντεο έχει δεχθεί πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για τους στίχους που έγραψε κατά του εμετικού δημοσιογράφου.