Πανηγυρίζει ο Παύλος Πολάκης για την απομάκρυνση της Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας – Την παρομοιάζει με σμέρνα

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το Γενάρη ανάρτησα το βίντεο που ξαναβαζω τωρα ονοματίζοντας βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα τους ή και εξαναγκάσαμε σε παραίτηση ως Τομεας Διαφάνειας του Συριζα -ΠΣ. Σήμερα προστέθηκε άλλη μια η ΝΙΚΟΛΑΟΥ που έβγαλαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις δικες μας αποκαλυψεις και βάζω και τη φωτογραφια με τη σμέρνα…. που ταιριάζει στην εν λόγω κυρία…. Έτσι γιατί: «Εμείς θα το γλεντιζουμε κι όπου το βγάλει η βράση …….» (Συμπληρώστε όσοι την ξέρετε τη μαντινάδα..)».

Λίγο πριν, και πάλι στη σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει: «Δουλειά του Τομέα Διαφάνειας του Συριζα-ΠΣ ,υπό την ευθύνη μου. Ναι είναι νικη ,είναι ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τωρα πρέπει να κινηθεί ΓΡΗΓΟΡΑ η Δικαιοσύνη.(;;) Ο,τι καταθέσαμε στη μηνυτήρια αναφορά μας (ΠΟΛΑΚΗΣ,Σπιρτζης,Ξανθοπουλος) ήταν πληρως στοιχειοθετημενο κάτι που απέδειξε και το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!! Υγ1:ανοίγει ο δρόμος για πολλά τωρα…. ΥΓ2:Δεν αποσυρθηκες Σοφια ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,σε έδιωξαν λόγω αυτων που αποκαλύψαμε!!».