Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πίσω από τα lock down και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Εφάρμοσαν τα σχέδιά τους μέσω των ΜΜΕ που πλήρωσαν, τους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατέστειλαν τις συζητήσεις και αιχμαλώτισαν την επιστήμη και τα μοντέλα της πανδημίας, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους.

Μια πολύ καλογραμμένη και βαθιά μελετημένη ανάρτηση, με έξοχη συγγραφή ενός εξέχοντος σκεπτικιστή για την Covid, του eugyppius, θα πρέπει να παρακινήσει οποιονδήποτε να θυμηθεί και να επανεξετάσει το πρόσφατο ιστορικό της Covid:

Ο eugyppius είναι ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς στο Substack. Συμφώνησα με πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις του σχετικά με την Covid, την κοινωνία και την επιστήμη.

Ωστόσο, δεν μπορώ να συμφωνήσω με την παραπάνω ανάρτησή του. Θέλω να καταθέσω το σκεπτικό μου που θα καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα, δηλαδή:

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν απρόθυμη να συνεχίσει τα lockdown, αλλά ωθήθηκε σε αυτά από ισχυρές εξωτερικές δυνάμεις.

Αυτές οι δυνάμεις πληρώθηκαν και συντονίστηκαν από εύστοχα ονομαζόμενους (από τον eugyppius) “ανατριχιαστικούς συνωμοτικούς παγκοσμιοποιητές”, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, το ίδρυμά του και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο σκοπός των lockdowns ήταν να κρατήσουν τους ανθρώπους σε άθλια κατάσταση μέχρι να εμβολιαστούν.

Το υπόλοιπο του άρθρου είναι σκόπιμα γραμμένο με έναν μη επικριτικό τόνο. Δεν θα μιλήσω για “σατανικά σχέδια”, “ερήμωση” και άλλες τέτοιες έννοιες.

Ελπίζω να αποδείξω ότι εξωτερικές ιδιωτικές δυνάμεις επηρέασαν την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου (και άλλες κυβερνήσεις), ώστε να εφαρμόσουν το σχέδιό τους για την πανδημία.

Το σχέδιο ήταν πολύ απλό:

Κλείστε κάθε πολιτεία (και κάθε χώρα)
Αναπτύξτε το εμβόλιο για την COVID
Μόνο μετά τη χορήγηση του εμβολίου μπορούν οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην εργασία τους
Το σχέδιο ίσχυε σε γενικές γραμμές πριν από την επίσημη έναρξη της πανδημίας. Το Event 201, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2019 και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εξέδωσε συστάσεις με παρόμοιες προτάσεις.

Οι συστάσεις του Event 201 αναφέρουν (1) πολιτικές αποφάσεις για επιβράδυνση ή διακοπή της κυκλοφορίας ανθρώπων και αγαθών, γνωστά και ως lockdown, (2) εμβόλια και (3) συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.