Αλητεία δίχως τέλος από την κυβέρνηση των εθνικών δολοφόνων – Νίκος Ρωμανός: “Βαριέμαι να λέω συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών” (Βίντεο)

Για ακόμα μία φορά, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την παράταξη την οποία εκπροσωπεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο τεράστιας σημασίας ρόλος δόθηκε με προσωπική ευθύνη του Μητσοτάκη σε έναν τύπο όπως ο Ρωμανός, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνούσε ούτε έξω από την πόρτα της Ρηγίλλης…

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη προκαλεί το πανελλήνιο. Επί των ημερών του άλλωστε, το γραφείο τύπου της ΝΔ εξέδωσε την χυδαιότερη ανακοίνωση στην ιστορία της μεταπολίτευσης.

Ήταν τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι καίγονταν στα βαγόνια του τρόμου, στα Τέμπη. Στις 1:38 πμ και ενώ τα κανάλια μεταδίδουν εικόνες τραγωδίας, στην ιστοσελίδα της ΝΔ αναρτάται ανακοίνωση με την οποία ζητείται η …«αποπομπή Πολάκη»! Δηλαδή, την ώρα που καίγονταν παιδιά ζωντανά στα σιδερένια φέρετρα, το κόμμα του Μητσοτάκη θεώρησε πρέπον να ασχοληθεί με τον Παύλο Πολάκη…

Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξέφρασε λοιπόν για ακόμη μια φορά ο διευθυντής Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι βαρέθηκε να απευθύνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.