Πάει να καταπνίξει την οργή με το γνωστό σύστημα! Η ανθελληνική αστυνομία που σκύβει το κεφάλι για τον μισθουδάκο όρμησε μέσα σε σχολείο της Πάτρας και συνέλαβε μαθητές γυμνασίου(!) που έκαναν κατάληψη

Τις προσαγωγές μαθητών Γυμνασίου της Πάτρας, που προβαίνουν σε κατάληψη για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει το τοπικό ΚΚΕ. Όπως αναφέρεται μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση, έχουν γίνει παρεμβάσεις για το συμβάν από τον Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Καραθανασόπουλο και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσαγωγή από την αστυνομία μαθητών γυμνασίου, ο ένας εκ των 2 πρόεδρος του 15μελούς στο 4ο Γυμνάσιο, που είναι σε κατάληψη μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Είναι απαράδεκτο την ώρα που όλη η χώρα βράζει από αγανάκτηση και οργή για το προδιαγεγραμμένο αυτό έγκλημα, που η νεολαία πλημμυρίζει τους δρόμους, ζητώντας δικαίωση για όλους αυτούς τους νεκρούς, η κυβέρνηση και η αστυνομία να συλλαμβάνει μαθητές.

Είναι ντροπή να οδηγούνται στο τμήμα παιδιά του Γυμνασίου επειδή διεκδικούν μαζί με τους συμμαθητές τους, τη νέα γενιά να μην συγκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι αιτίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Έχει ήδη πραγματοποιηθεί παρέμβαση στην κυβέρνηση, για να αφεθούν ελεύθεροι, από τον βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο και στη Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι μαθητές, που με ευθύνη της κυβέρνησης κρατούνται στο τμήμα!

Η τρομοκράτηση των μαθητών και η ποινικοποίηση των αγώνων τους δεν θα περάσει!