Αυτοί είναι οι νταβατζήδες που πούλησε ο Τσίπρας τον σιδηρόδρομο – Αρνείται να δώσει αποζημίωση η Hellenic Train σε γυναίκα που έχασε τον άντρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2008

Μία καταγγελία που προκαλεί οργή και τεράστιο προβληματισμό έκανε η κυρία Κωνσταντίνα σε τηλεοπτική εκπομπή, μία γυναίκα που έχασε τον άνδρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2008 και μετά από ένα δικαστικό κυκεώνα της ζητούν να επιστρέψει τα χρήματα!

Ο άνδρας της σκοτώθηκε σε μία αφύλαχτη διάβαση, όταν το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από την Λάρισα στο Βόλο. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες.

Σήμερα η Hellenic Train της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση. Σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλε η εταιρεία, το 2022, στην κα. Κωνσταντίνα, αναφέρει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ. Έτσι της ζητάει πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα.

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά» είπε και συνέχισε:

«Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό, τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ».

«Υπάρχουν 40 αφύλακτες διαβάσεις»
Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντίνα κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στην διαδρομή Λάρισας – Βόλου. Όπως ανέφερε, μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.