Όποιος σηκώνει κεφάλι θα κόβεται! Θέλουν να “τελειώσουν” την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα γιατί κατέκρινε τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη

Επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε κατά την χθεσινή του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, έλαβε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, και το έκανε στην εκπομπή της Τρίτης (07/03), αναφέροντας αρχικά:

“Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά”

Και συνέχισε: “Παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την ανθρωπιά και την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά”.

“Ακόμα και υπό το βάρος αυτής της συνθήκης, δεν έχουν την ανθρωπιά να χαλαρώσουν. Θα μου πεις, αν το έκαναν αυτό, δεν θα ήταν αυτοί που είναι. Το χειρότερο δεν είναι το τέρας, αλλά όταν συνηθίζουμε το τέρας. Και βρισκόμαστε σε μια καθημερινότητα που συνηθίζουμε τη διαπλοκή. Η διαπλοκή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της δημοσιογραφίας, η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας”, συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που τους στήριξε. “Εντυπωσιαστήκαμε από το υγιές κομμάτι που ξεχύθηκε στο διαδίκτυο στη διατύπωση συναισθημάτων και ανθρωπιάς. Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια”, είπε.

Σημειώνεται πως προς το τέλος της τοποθέτησής του, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως “η χώρα είναι μπου@@λο”.