Ενοχλήθηκε το “κοράκι” της ΤΕΡΝΑ ο Γεραπετρίτης για ερώτηση δημοσιογράφου! “Προσλάβετε μόνο αστυνομικούς και δεν πήρατε ούτε ένα άτομο στον ΟΣΕ”

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό και την ενόχλησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Μεταφορών.

Ο υπουργός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν δημοσιογράφος της ΕφΣυν θέλησε να πάρει απαντήσεις για το γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έπειτα από τέσσερα χρόνια στην εξουσία δρομολόγησε αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσλήψεις 217 ατόμων στον ΟΣΕ, δεδομένο ότι στην ίδια χρονική περίοδο είχαν γίνει χιλιάδες προσλήψεις αστυνομικών.

«Παραδεχθήκατε ότι μετά από τέσσερα χρόνια που πέρασε αυτή η κυβέρνηση το μόνο που κατάφερε είναι να δρομολογήσει όχι να κάνει 217 προσλήψεις.

Την ίδια στιγμή σε άλλους τομείς γίνονταν προσλήψεις, π.χ στους αστυνομικούς. Επειδή αναφερθήκατε σε μία αυστηροποίηση του πλαισίου φύλαξης. Θα υπάρξουν και νέες προσλήψεις αστυνομικών στο πλαίσιο αυτό;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.