Δεν υπολογίζουν τίποτα τα γαλάζια κομματόσκυλα! Τρώνε πίνουν και γλεντάνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα – Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Ηλείας καταγγέλλουν τους γαλάζιους κηφήνες

Προεκλογική φιέστα… με τους νεκρούς μας ακόμα άταφους…

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα της δημοσιογραφικής ομάδας του «Ilia.news» από αγανακτισμένους και αηδιασμένους πολίτες της πεδινής Ηλείας που πληροφορήθηκαν ή έγιναν μάρτυρες του προεκλογικού – πολιτικού τραπεζώματος που διοργάνωσε  η αντιδήμαρχος κα. Γεωργία Κακαλέτρη με τη συμμετοχή και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Νικολακόπουλου στο Κουρτέσι.

Καλεσμένος ήταν και ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζας.

Με την πλειονότητα των νεκρών της εθνικής μας τραγωδίας άταφους (η κηδεία του συμπολίτη μας και συμπολίτη και του κ. Νικολακόπουλου, του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης) στήθηκαν γλέντια και χαρές.

Τουλάχιστον, κάποιοι από τους καλεσμένους έδειξαν χαρακτήρα και δεν παρευρέθηκαν στο τραπέζωμα. Όπως πληροφορηθήκαμε, οι καλεσμένοι ήταν περίπου 100, ενώ το παρών έδωσαν περίπου οι μισοί, με αντιδήμαρχο κα. Γεωργία Κακαλέτρη να υπενθυμίζει από νωρίς τηλεφωνικά το γλέντι στα πρόσωπα της λίστα των προσκεκλημένων.

Πραγματικά δεν έχουμε να γράψουμε ή να πούμε τίποτα άλλο. Υπάρχουν στιγμές που με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας ντρέπεται ακόμα και η ντροπή. Και η συγκεκριμένη, είναι μία από αυτές τις στιγμές…