Κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού της Hellenic Train, Σπύρου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, στο Κοιμητήριο της Καισαριανής, Τρίτη 7 Μαρτίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Το τελευταίο αντίο στον 35χρονο μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρο Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη λένε φίλοι και συγγενείς.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρετούν τον 35χρονο μηχανοδηγό, ενώ δεν σταματούν να ψελλίζουν ότι ο αγαπημένος τους Σπύρος έφυγε τόσο άδικα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Το «παρών» στην κηδεία δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως τόνισε ο μηχανοδηγός “ήταν φίλος μου”, καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.

Ο Σπύρος έμενε στην Αθήνα και πέρασε το τριήμερο στον τόπο καταγωγής του, το Λιανοκλάδι.

Αρχικά λεγόταν ότι ο Σπύρος Βούλγαρης μηχανοδηγός μεν, επέβαινε ως επιβάτης δε, στην επιβατική αμαξοστοιχία. Ο πατέρας του στη συνέχεια εξήγησε ότι το παιδί του ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του εμπορικού τρένου και έκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα.