Σπύρος Ανδριώτης: “Οι νεκροί ξεπερνάνε τους 120 η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη”

Ζούμε την απόλυτη Εθνική τραγωδία και ποτέ δεν μας είπαν την αλήθεια! Τα πετσομένα κανάλια το κρατάνε κρυφό. Οι νεκροί ξεπερνάνε τους 120! Φυσικά το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς είναι να πάθει όσο λιγότερο ζημιά γίνεται το πολιτικό τους κεφάλαιο.

Η Εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, πρωτίστως γιατί ποτέ δεν μας εξήγησαν που πήγαν όλα αυτά τα κονδύλια που αφορούσαν τον ΟΣΕ. Είναι γεγονός πως δεν λειτουργεί τίποτα, ούτε φωτοσήματα, ούτε έλεγχος κυκλοφορίας και να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει ούτε πύργος ελέγχου. Ακόμα και τα μεγάφωνα χαλασμένα ήταν. Τόσα χρόνια που παίρνουμε το τραίνο από καθαρή τύχη δεν πεθάναμε.
Ο πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας ξεκαθάρισε τα πάντα. Πρόκειται για ένα μπάχαλο πρωτοφανή με βάση τα σημερινά δεδομένα που η τεχνολογία έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο.

Επιβάλλεται να γίνει αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για έρευνα σχετικά με τις σημερινές υπουργικές ευθύνες, αλλά κι όλων των κυβερνήσεων από το 2000 έως και σήμερα που προμηθεύτηκαν συστήματα εκσυγχρονισμού αλλά ουδέποτε τοποθετήθηκαν.
700 εκατομμύρια σε κονδύλια έδωσε η ΕΕ και αυτοί τρίβανε τα χέρια καθώς κάνανε πάρτι.
Τουλάχιστον είχε το φιλότιμο ο Κώστας Καραμανλής να παραιτηθεί από το Υπουργείο, όμως θα πρέπει να αναλάβει και τις ποινικές του ευθύνες. Δεν μπορεί πάντα να τη βγάζει καθαρή η φάρα των πολιτικών, πόσο δε μάλλον αυτών που είναι δολοφόνοι.

Είναι εθνική προδοσία να συνεχίσει ο ελληνικός λαός να στηρίζει πολιτικά τα κόμματα του Νταβός. Τα πολιτικά τσιράκια των τραπεζιτών πρέπει να πάνε φυλακή.

Σπύρος Ανδριώτης εκπρόσωπος τύπου Θεσσαλίας Εθνικού κόμματος Έλληνες