Το τελευταίο αντίο στις τρεις όμορφες κοπέλες στο Καστράκι Καλαμπάκας! Σε στενό οικογενειακό κύκλο ζήτησαν να γίνει η τελετή οι συγγενείς

Κορυφώθηκε το δράμα της απώλειας των τριών νέων κοριτσιών, Θώμης, Χρύσας και Αναστασίας Πλακιά στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Τrikalanews.gr πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου Καστρακίου.

Μέλημα και θέληση της οικογένειας που έγινε σεβαστή από συμπολίτες, ΜΜΕ και όσους παρακολουθούν την τελευταία εβδομάδα σοκαρισμένοι το δράμα της οικογένειας, ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών, να γίνει χωρίς την παρουσία παρά μόνο των στενών συγγενών.

Όλοι βέβαια παραμένουν στο πλευρό της οικογένειας που μέσα σε ένα βράδυ, έχασε τα τρία αγγελούδια της, και θα παραμείνουν, δεδομένου ότι συνεχίζει ο Γολγοθάς και ο μακρύς δρόμος της απόδοσης ευθυνών, ώστε ποτέ ξανά να μη θρηνήσουμε θύματα.

Το κλίμα στο χωριό βαρύ. Για τα νιάτα, την ομορφιά, τα χαμόγελα, τα όνειρα που σε ένα βράδυ έσβησαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανά δει τα τρία αγγελούδια που χάριζαν ζωή στις οικογένειές τους.