Λύγισε η μάνα και οι συγγενείς της 50χρονης Μαίρης που δούλευε στο κυλικείο του μοιραίου τρένου

Κοσμοσυρροή επικράτησε στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου όπου τελέστηκε η κηδεία της 50χρονης Μαίρης, ενός από τα 57 θύματα του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις εμφανίστηκε το φέρετρο όπου βρίσκεται μέσα η σορός της 50χρονης Μαίρης οι συγγενείς της λύγισαν ενώ τα ουρλιαχτά τους έσπασαν την σιωπή που επικρατούσε μέχρι τότε.

Μάλιστα, η μητέρα της εμφανίστηκε απαρηγόρητη και δάκρυα στα μάτια έλεγε «παιδάκι μου, παιδάκι μου».

Η θλίψη είναι ανείπωτη, οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 50χρονη Μαίρη δεν βρίσκεται πια στη ζωή ενώ η οργή είναι έκδηλη ως προς το σιδηροδρομικό δυστύχημα που άφησε πίσω δεκάδες νεκρούς, κυρίως νέους και νέες.

Μάλιστα, στη κηδεία της 50χρονης Μαίρης, βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι που δεν την γνώριζαν προσωπικά για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη τους αλλά και σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος, μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη Μαίρη, εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο τρένο και εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο πόστο της, στο καφενείο του Intercity.

Από την πρώτη στιγμή η 50χρονη είχε δηλωθεί αγνοούμενη ενώ το περασμένο Σάββατο ταυτοποιήθηκε μέσω dna που είχαν δώσει οι συγγενείς της.

Στη συνέχεια, η σορός της αδικοχαμένης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο για να τελεστεί η κηδεία της.