Κάνει καθένας ότι γουστάρει στην Ελλάδα! Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ πήρε αναρρωτική άδεια μία μέρα μετά τη δολοφονία στα Τέμπη

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία ο επιθεωρητής του ΟΣΕ φέρεται να πήρε την περιβόητη αναρρωτικά άδεια μια μέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη από γιατρό Επιμελητή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Βόλου. 

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο επιθεωρητής δεν πέρασε ούτε από το τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, ούτε από τα εξωτερικά ιατρεία. Όπως φαίνεται, πήγε κατευθείαν στον γιατρό επιθεωρητή ο οποίος του υπέγραψε το χαρτί, χωρίς, να τον εξετάσει!

Η άδεια φέρεται να υπογράφηκε με εντολή άνωθεν.  Ο γιατρός έχει αναστατωθεί καθώς φέρεται να έκανε εξυπηρέτηση «καλή τη πίστει», χωρίς να γνωρίζει σε ποιον έδωσε άδεια!

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο γιατρός είναι από την Αθήνα και δεν γνωρίζει τα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Η διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» φέρεται να είχε άγνοια για την υπογραφή της αναρρωτικής και αναμένεται να διαταχθεί έρευνα για το ποιος φέρεται να έδωσε την εντολή στον συγκεκριμένο γιατρό ο οποίος είναι από την Αθήνα και δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε τοπικό επίπεδο.

Όπως και να έχει ο γιατρός του «Αχιλλοπουλείου» θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Νωρίτερα, ο Θάνος Πλεύρης διέταξε κατεπείγουσα έρευνα ώστε να εξεταστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες λήφθηκε η άδεια και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα τεθούν σε αργία!