Αυτό είναι το συγνώμη του Μητσοτάκη! Οι ταγματασφαλίτες που έχει αμολήσει έριξαν χημικά μέχρι και σε τραυματία της δολοφονίας των Τεμπών

Για μια ακόμη φορά, χθες Κυριακή, με την αστυνομική επίθεση που εξαπολύθηκε τόσο στο Σύνταγμα, όσο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του κόσμου από τη συγκέντρωση, επιχειρήθηκε  με προσαγωγές, χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, να τρομοκρατηθεί ο κόσμος που θέλησε να εκφράσει τη δίκαιη οργή και αγανάκτησή του.

Στην επιχείρηση καταστολής στέκονται για μια ακόμη φορά συμπαραστάτες οι γνωστές ομάδες κουκουλοφόρων  που με μολότοφ και τυφλές μηδενιστικές επιθέσεις, δίνουν το άλλοθι και την αφορμή, τόσο για την εξαπόλυση αστυνομικών επιθέσεων, όσο και για την αμαύρωση μαζικών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, όπως η χθεσινή.

Κανείς όμως δεν θα περίμενε αυτό που έκανε γνωστό ένας εκπαιδευτικός μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Η Κατερίνα μου, η μαθήτριά μου, ήταν στο τραίνο και σώθηκε με ένα κάταγμα στον αγκώνα. Η Κατερίνα μου ήταν και στις πορείες, σήμερα στις έντεκα και προχθές στις επτά. Με αρχαιοελληνικούς όρους δεν ξέρω μεγαλύτερη Ύβρη από το να της ρίξουν χημικά».

Και όμως, επιβάτης του μοιραίου τρένου, που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μόνο με ένα κάταγμα, επέλεξε να διαδηλώσει για τους συνεπιβάτες της εκείνους, που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο η ίδια.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί και εκείνη τη ρίψη χημικών και – ποιος ξέρει; – ίσως και να ξαναζήσει για λίγο τις εικόνες φρίκης που βίωσε στα Τέμπη, με τους καπνούς των φλεγόμενων βαγονιών και τις χαμένες ανθρώπινες ζωές δίπλα της.