Μπάτε σκύλοι αλέστε κάνει ο καθένας ότι γουστάρει! Έπρεπε να ήταν και ο δεύτερος σταθμάρχης εκεί και αυτός έφυγε από τις 22:00

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε μια πολύ σημαντική καταγγελία λέγοντας πως έχει την πληροφορία ότι στη βάρδια την ώρα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη υπήρχαν δύο σταθμάρχες. Μάλιστα, και ο άλλος σταθμάρχης θα έπρεπε να είναι εκεί όταν θα άλλαζαν τα κλειδιά. «Αυτός έφυγε 22:00 η ώρα για το σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια είπε ότι έχει την πληροφορία ότι στη βάρδια αυτή υπήρχαν δύο σταθμάρχες. Μάλιστα, και ο άλλος σταθμάρχης θα έπρεπε να είναι εκεί όταν θα άλλαζαν τα κλειδιά. «Αυτός έφυγε 22:00 η ώρα για το σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Έπειτα η Κατερίνα Παναγοπούλου του επισήμανε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αν ισχύει και τον ρώτησε αν αυτό έγινε παρατύπως. Ο ίδιος απάντησε «αυτό ακριβώς». «Και εγώ σήμερα το έμαθα, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί και ο δεύτερος σταθμάρχης στη θέση του κατηγορούμενου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε ότι «δεν θέλω να προβλέψω, καθώς σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».

Ο δικηγόρος σημείωσε, στη συνέχεια, ότι «τώρα παραδίδονται πιστοποιητικά θανάτου», αυτό είναι σημαντικό καθώς χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί στην υπόθεση ως διάδικος.