Πληθαίνει ο κόσμος πού βγαίνει στους δρόμους κατά της κυβέρνησης η οποία δολοφόνησε αθώους ανθρώπους – “Μητσοτάκη κάθαρμα” ακούγεται πλέον σε όλη την Ελλάδα (φώτο)

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train πραγματοποιήθηκε από Εργατικά Συνδικάτα της Αττικής, Φοιτητικούς Συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.

Η κινητοποίηση γίνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.
“Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος – Δεν είναι λάθος είναι έγκλημα”, γράφει το πανό του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Σωματείων και μαζικών φορέων.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις υπήρξαν και χθες στο κέντρο της Αθήνας, έξω από τα γραφεία της εταιρείας όπου σημειώθηκαν και επεισόδια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστές είναι αυτή την ώρα, η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης, η Βασιλίσσης Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη και η Πανεπιστημίου.

Λόγω των συγκεντρώσεων αλλά και της απεργίας στο μετρό, στους δρόμους της Αττικής επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, σε συνδυασμό δε με τον βροχερό καιρό. Ειδικότερα, αυτήν την ώρα μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού, από τον Κόμβο Καλυφτάκη έως και τη λεωφόρο Αθηνών, ενώ αρκετή κίνηση υπάρχει και στην άνοδο από την παραλιακή μέχρι την Ιερά Οδό.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας.