Κυβέρνηση λαμόγιων: Υπέγραψαν σύμβαση με τη Siemens για την παράδοση υλικού ασφαλείας στους σιδηροδρόμους και μπήκαν τα λεφτά στις τσέπες!

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της αποσάθρωσης των πάντων, αρκεί να ακούσουμε αυτά που δήλωσε ο σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ κ. Τερζάκης, στην πρωινή εκπομπή του Open.

Ο σύμβουλος και πρώην γενικός διευθυντής των σιδηροδρόμων, επί κυβέρνησης Καραμανλή, αποκάλυψε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργούσε κανονικά μέχρι το 2010, αλλά μετά κατέρρευσε. Σήμερα μάλιστα έχει υπογραφεί σύμβαση με την Siemens, η οποία όμως δεν έχει παραδώσει ακόμα τα υλικά για να ολοκληρωθεί!

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τερζάκη, η σύμβαση που έχει υπογραφεί, δεν ελέγχει τον χρόνο παράδοσης των υλικών από την γερμανική πολυεθνική, η οποία φυσικά όπως αποκαλύψαμε, γλίτωσε από το προγενέστερο σκάνδαλο που είχε κάνει με τον ΟΣΕ, καθώς βρέθηκε Έλληνας εισαγγελέας που αρχειοθέτησε την υπόθεση!

Δηλαδή, το ελληνικό Δημόσιο υπέγραψε σύμβαση με την Siemens, η οποία όμως δεν είναι δεσμευτική για τον χρόνο παράδοσης του υλικού, από το οποίο εξαρτάται η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.