Στο Μενίδι βρέθηκε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια καθαρά προεκλογική εμφάνιση, που στόχο είχε τις εντυπώσεις –ως συνήθως- και όχι την ουσία.

Αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα της περιοχής, όπως οι «αδέσποτες» σφαίρες που πέφτουν «βροχή» βάζοντας σε κίνδυνοι ανθρώπινες ζωές, ο Πρωθυπουργός έδωσε μια παράταση συμμετέχοντας στην «Πολακιάδα» που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα.

Σχολίασε πως θα πει μόνο μία κουβέντα για το θέμα και είπε… καμιά σαρανταριά, μην τηρώντας ούτε καν αυτή τη «δέσμευση», την ώρα που εξέφραζε τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ θα κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές.

Είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Εμείς λοιπόν θα πορευθούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί, στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Και αυτά τα ευτράπελα τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πω μία κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος και από κει και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας, να εξακολουθούμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με σεβασμό και με κατανόηση και ζητώ από όλα τα στελέχη μας αυτό να το κάνουν, απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, μην έχετε καμία αμφιβολία. Ότι στις εκλογές οι οποίες έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».