Οι πιο βρώμικες εκλογές αποκαλύφθηκαν Κυριακή των Αποκρεών.

Ελληνική Λύση: Η διαγραφή Πολάκη δείχνει υπόγεια συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση

Η υπόθεση Πολάκη ο οποίος υπερασπίστηκε αυτά που ο κ. Τσίπρας υπερασπιζόταν πριν 2-3 χρόνια για κρατική ΔΕΗ και κρατικοποίηση τραπεζών αποδεικνύει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η επίσκεψη Μπλίνκεν συνδεδεμένη με τη συνεκμετάλλευση και τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη οδηγούν μαθηματικά στην τρικομματική κυβέρνηση που τόσο καιρό επεσήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας συμμορφούμενος προς τις υποδείξεις Μπλίνκεν έκανε αυτό που θα έκανε και ο κύριος Μητσοτάκης.

Η ΝΔ ζήτησε  τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη μετά την ανάρτηση του για “βαθύ κράτος δημοσιογράφων και δικαστών” και ‘οπως όλα δείχνουν η επιθυμία της ΝΔ είναι διαταγή για τον ΣΥΡΙΖΑ.. Το ίδιο ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σε ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, που κάνει λόγο για «βαθύ κράτος» και βάζει στο στόχαστρο δημοσιογράφους και δικαστές. Ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικά από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον κ. Πολάκη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν: «Οι χυδαιότητες δεν μπορούν να καλύπτονται με γενικόλογες διαρροές περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του κ. Πολάκη. Αυτονόητη επίσης θα έπρεπε να είναι η αποπομπή και το Νίκου Παππά από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Οι απειλές δεν έχουν σχέση ούτε με τη Δημοκρατία»

Τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα έριξε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από τ αψηφοδέλτια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.