Μετά από την απόφαση – εξπρές του Αρείου Πάγου που έλυσε τα χέρια των funds η κατάσταση με τις εξώσεις γιγαντώνεται, και την κυβέρνηση να χαρίζει 146. εκατ. στον Πηλαδάκη.

Μετά από τις αγριότητες που έγιναν στην Καστοριά, την Παρασκευή πήγαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της ανάπηρη γυναίκα 50 ετών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στο χώρο, έξω από την οικία μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι.

«Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τη μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα» ανέφερε μεταξύ άλλων.