Έξαλλοι είναι οι γονείς παιδιών ΑμεΑ, καθώς σήμερα περίμεναν τα χρήματα από το επίδομα του ΟΠΕΚΑ. Αντ’ αυτού όμως, οι άνθρωποι είδαν μείωση των χρημάτων χωρίς μάλιστα να γνωρίζουν το γιατί!

Διαβάστε:

ΠΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Αν απορρίψω το σενάριο περί Hackers, είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ και Υποτίμηση της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας το παρακάτω γεγονός:

Ο ΟΠΕΚΑ πιστωσε τα επιδόματα για ΑΜΕΑ μηνός Φεβρουαρίου με μείωση από 45-100€!

Πανικόβλητοι οι συγγενείς ΑΜΕΑ προσπαθούν να επικοινωνήσουν στο 1555 που συνεχώς βουϊζει, ενώ το opeka.gr έχει καταρρεύσει!
Αφού μετά από ώρα κατάφερα να επικοινωνήσω στο 1555, υπάλληλος μου ανέφερε ότι “έχει πρόβλημα το Σύστημα και θα πιστωθεί η διαφορά τον επόμενο μήνα”!”

Ένας ακόμα αναγνώστης μάς ανέφερε πως:

“ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΜΕΑ ΑΝΤΙ 313 € ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΑ 260 €. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 313 ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ 260 ??? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΡΟΣ”.

Να θυμίσουμε και την καταγγελία που αναφέραμε προηγούμενως με το εξώδικο προς την κ. Μιχαηλίδου, όπου γονείς ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους καθώς το μέρος που διαμένουν αλλάζει χαρακτήρα (γίνεται οικοτροφείο), κάτι το οποίο σημαίνει περαιτέρω έξοδα για τους γονείς!