ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ

-Που σου φόρεσε μάσκα και γάντια, σε υποχρέωσε να στέλνεις sms για να βγαίνεις από το σπίτι σου και πειθαρχώντας συναίνεσες στην εδραίωση της σκλαβιάς και της απαξίωσης σου.

-Που σε έκανε να νιώθεις μουδιασμένος όποτε έβλεπες αστυνομικό και κρύφτηκες.
-Που σου επέβαλε να κυκλοφορείς ακόμη και στον καθαρό αέρα μασκοφορεμένος εισπνέοντας τα εμπνεόμενα και υπάκουσες.
-Που σου έθαψε πατέρα και μάνα και αδέλφια σαν τα σκυλιά μέσα σε μια σακούλα…
-Που σου κάρφωσε τον στυλέο στα ρουθούνια για να εργαστεις για ενα κομμάτι ψωμι..
Που στο ξανακάρφωσε για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και η δεύτερη έγινε τρίτη και η τρίτη τέταρτη…

-Που σε μάντρωσε στο σπίτι απο τις 9 ως τις 5 με την αισχρή δικαιολογία οτι πρόκειται για ένα απαραίτητο μέτρο και φυλακίστηκες χωρίς να ουρλιάζεις. Θα σε ξαναμαντρώσει, είσαι πια ένας καλά εκπαιδευμένος πειραματάνθρωπος.

-Που σου απαγόρευσε να βολτάρεις στις πλατείες, σου απαγόρευσε να επισκέπτεσαι τους συγγενείς και τους φίλους σου, σου πρότεινε με τρόπο να δοκιμάζεις έξω από τα μαγαζιά ρούχα και παπούτσια, το έκανες και αυτό και ξεγυμνώθηκες στα πεζοδρόμια.
-Πάτησε η φασιστική του μπότα ακόμη και στο σπίτι σου και σου υπέδειξε με ποιον τρόπο θα ψήσεις το αρνί το Πάσχα. Στον φούρνο με πατάτες….

-Που σου στέρησε γιορτές, ήθη και έθιμα του τόπου σου ενώ την ίδια στιγμή εγκαθιστούσε δίπλα σου ανθρώπους από ξένους και μακρινούς τόπους που κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτοι, αμπόλιαστοι, ατεστάριστοι και γιορτάζαν ελεύθερα τα δικά τους έθιμα ενώ εσύ κοιτάζεις αποχαυνωμένος. Εκείνοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Σε χαλάει αλλά ακόμη κοιτάζεις.

-Που ήρθε το πειραματικο σκευασμα.. Ούτε που ήξερες τι είναι, κανένας δεν αναλαμβάνε καμία ευθύνη, κανένας δεν σε επεισε και όμως πηγες να τρυπηθείς. Πρώτα με το μαλακό…σιγά σιγά να μην τρομάξεις. Μετά επι πληρωμή,
150 ζεστά. Μετά χωρίς σάλιο. Σαν βιασμός .Μια δόση, μετά δύο, οι δύο δόσεις γίναν τρεις και οι τρεις γιναν τέσσερις και πέντε…

Εν τω μεταξύ, δίπλα σου οι εμβ©λιασμένοι συνεχίζουν να νοσούν, να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, να έχουν παρενέργειες, να πεθαίνουν. Και όμως σε υποχρεωσε

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άγρια βιασμένο και καταξεσχισμενο μπρος στα μάτια σου, οι ελευθερίες σου πάνε περίπατο μαζί με το χαμόγελο και την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Η ζωή σου από καιρό μέσα στο μνήμα και εσύ κοιτάζεις σαν ναρκωμένος πρεζάκιας.
Έστω και τώρα, έστω και έτσι διάβασες. Έμαθες: Είσαι πια
Υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να ξυπνήσεις? Υπάρχει ακόμη ψυχή αλλά και χρόνος? Η πλέον μπήκες στο παιχνίδι τόσο βαθιά, που έγινες ο ίδιος το παιχνίδι?
Μην περιμένεις σωτήρες.

“Οι λειτουργοί τής έρημης τής δικαιοσύνης” κρύβονται και σωπαίνουν.

Η “Εκκλησία” πέταξε Θεό και πετραχήλι και άρπαξε τα τριάκοντα αργύρια, ένα αντίτιμο σιωπής και προδοσίας.
“Αντιπολίτευση” δεν υπάρχει, είναι όλοι τους όψεις του ίδιου νομίσματος, συμπαίκτες, συνεργάτες, σύμμαχοι.
“Άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά” τηρούν σιγήν ιχθύος και είναι το ίδιο ένοχοι στα δικά μου μάτια, όσο και οι Εφιάλτες-δικτατορίσκοι που μας κυβερνούν…