Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά το άκουσμα της είδησης που αναφέρει οτι ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και παραγωγός ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.


Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατεί μια αναστάτωση στους εργαζόμενους των τηλεοπτικών παραγωγών του. Ο ίδιος όπως αναφέρουν πηγές γνωρίζοντας την αγωνία που βιώνει τις τελευταίες ώρες το εργατικό δυναμικό και θέλοντας να τους καθησυχάσει φρόντισε να στείλει στα εταιρικά email των εργαζομένων αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της εργασίας τους στις εκπομπές και παραγωγές του του Αlpha.

Μάλιστα με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο παρουσιαστής προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δέσμευση της περιουσίας γνωστού παρουσιαστή «φωτογραφίζοντας» τον εαυτό του.
Αμέσως μετά ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ένα στόρι στο οποίο χαμογελαστός λέει: «Τι έχω; Σίγουρα μάτι και ψέματα.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ δεν εμφανίστηκε στην κοπή της πίτας του Alpha, κάτι που έπραξε και η κολλητή του Κατερίνα Καινούργιου. Οι επικεφαλείς του καναλιού στην έναρξη της μικρής γιορτής και βλέποντας την απουσία του Νίκου Κοκλώνη από το πάρτυ της βραδιάς έκαναν λόγο για δυσκολίες οι οποίες θα είναι περαστικές και να μην δίνουν βάση οι εργαζόμενοι σε κακές ειδήσεις διότι δεν πρόκειται να αγγίξουν το σταθμό και τους εργαζόμενούς του.