Ο άνθρωπος ο οποίος προέτρεπε τους Έλληνες να καθίσουν στην καρέκλα και να σηκώσουν το μανίκι βάζοντας στον οργανισμό τους ένα πειραματικό σκεύασμα βρέθηκε καλεσμένος στην κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Ο λόγος φυσικά για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αθανάσιο Εξαδάκτυλο που το όνομά του έγινε γνωστό από τα τηλεκηρύγματα υπέρ ενός σκευάσματος που επιβλήθηκε στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού με εξαναγκασμό και εκβιασμούς.

Ο κύριος Εξαδάκτυλος βρέθηκε καλεσμένος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και του προέδρου του Αριστοτέλη Σπάνια ο οποίος θεώρησε χρέος του να τον προσκαλέσει.

Ο κύριος Εξαδάκτυλος ο οποίος ακόμα δεν μας έχει διευκρινίσει αν είναι ή ήταν ειδικός σε θέματα πανδημίας γιατί στην αρχή έπαιρνε θέση υπέρ του εμβ#λιασμού και όταν αντιλήφθηκε τις χιλιάδες παρενέργειες που έχουν βγει στην επιφάνεια ξαφνικά δήλωνε ότι “εγώ είμαι πλαστικός χειρουργός που να γνωρίζω από αυτά”.

Για αυτόν τον άνθρωπο μιλάμε ότι είχε προσκεκλημένο ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας.

Φυσικά μία από τα ίδια είναι και ο Πρόεδρος Αριστοτέλης Σπάνιας ο οποίος κατά το ψήφισμα που ζητήθηκε από τους υγειονομικούς σε αναστολή της Καρδίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιδήμαρχος Οικονομικών ψήφισε “κατά” λέγοντας ότι η επιστήμη έχει αποφανθεί για τα σκευάσματα.

Τώρα κυρία Σπάνια που το ίδιο το CDC μιλάει για παρενέργειες όπως εγκεφαλικά μυοκαρδίτιδες και βγαίνουν στη φόρα χιλιάδες περιστατικά κατά τα οποία άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτό που εσείς αποκαλέσατε ως δοκιμασμένο και δεν δεχόσασταν κουβέντα, θα βγείτε να ζητήσετε ένα συγγνώμη από τον κόσμο της Καρδίτσας και από αυτούς που πήρατε στο λαιμό σας.

Αλλά πώς να γίνει αυτό αφού κατεβαίνετε σαν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η πίστη σας στον αρχηγό και σε όλα αυτά που προωθούσε σας έδωσε το σκαλοπάτι ώστε να κατέβετε ως ένας μέσα στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ.

Ας κρίνει λοιπόν ο κόσμος της Καρδίτσας αν αξίζει αυτόν τον άνθρωπο που προέτρεπε τους πολίτες να σηκώσουν το μανίκι να τον στηρίξουν ως βουλευτή.