Με μήνυση απαντά ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης στα όσα δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και τον θέλουν να έχει σχέσεις με τον παιδοβιαστή του Κολωνού Ηλία Μίχο.

Συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του κ. Καραγκούνη με τον Ηλία Μίχο αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο κ. Καραγκούνης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Ηλία Μίχο και κατ’ επέκτασιν δεν μπορεί να έχει κάποια σχέση μαζί του.

«Προφανώς και όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έχω καμία σχέση» απάντησε ο Κώστας Καραγκούνης στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν γνωρίζει προσωπικά τον Ηλία Μίχο.

Όπως είπε ο κ. Καραγκούνης, «είδα ότι έγινε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία μου στα σόσιαλ μίντια από λογαριασμό τρολ. Προσωπικά θεωρώ ανάξιο λόγου να απαντώ στα τρολ αλλά τελικά μερικές φορές χρειάζεται να απαντάς και στον οχετό» και πρόσθεσε ότι έκανε μήνυση κατά αγνώστων, προκειμένου να εντοπιστεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο κάτοχος του λογαριασμού.

«Το μόνο που έχω να πω για αυτή την υπόθεση επειδή είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ήμουν εισηγητής στο να γίνουν ισόβια οι βιαστές ανηλίκων. Η ανάκριση προχωράει, θα υπάρξουν και περαιτέρω εξειδικεύσεις για αυτό είχα ζητήσει την τροποποίηση του νόμου ώστε οι ποινές για τους βιαστές ανηλίκων να γίνουν ισόβια, μακάρι να προχωρήσει η έρευνα και όποιος εμπλέκεται να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο κ. Μίχος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία φωτογραφία με τον Ηλία Μίχο ενώ διευκρίνισε πως τη μήνυση την κατέθεσε για να εντοπίσει «ποιο τρολ αναπαράγει αυτή την ιστορία.»