Ο γαμπρός του Μητσοτάκη λοιπόν, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στον Σκάι, προκειμένου να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τα επιχειρήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Wikileaks, του 2009!

Τότε που η πράσινη αρμάδα υπέκλεψε την εξουσία, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξωφρενικά και ψεκασμένα Fake News που έχει καταγράψει η σύγχρονη ιστορία της πολιτικής: «Το ΠΑΣΟΚ που θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Γιώργος που θα έφτιαχνε σούπερ σχολεία, το ΠΑΣΟΚ που θα τελείωνε την γενιά των 700 € που της στερούσε το μέλλον ο Καραμανλής. Το ΠΑΣΟΚ του λεφτά υπάρχουν, το ΠΑΣΟΚ που δεν θα εκβιαζόταν από τις αγορές»!

Εντέλει το ΠΑΣΟΚ χρέωσε όλη την Ελλάδα στις τράπεζες, δίνοντας 110 δις δημοσίου χρήματος, άφησε τα παιδιά χωρίς βιβλία για πρώτη φορά μετά το 1946, μετέτρεψε την γενιά των 700 € σε γενιά των 380 €, μας είπε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και οι αγορές πενταπλασίασαν τα λεφτά τους πάνω στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Και όμως, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος νομίζει ότι υπάρχουν ακόμα μπαμπουίνοι στην Ελλάδα, οι οποίοι χαίρονται που τρώνε πέτρες επειδή μία δράκα αδίστακτων γκρέμισε την κυβέρνηση Καραμανλή το 2009.

Ήταν βέβαια απολύτως αναμενόμενο ένας τύπος που έφτασε στο σημείο ακόμα και να υποστηρίζει τον Ερντογάν όταν αυτός έκανε μήνυση στην εφημερίδα Δημοκρατία, να επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή. Το περίεργο θα ήταν να τον υποστήριζε…